Шиншилка ( секретный товар )

НЕАКТУАЛЬНО
Шиншилка ( секретный товар ) Шиншилка ( секретный товар ) Шиншилка ( секретный товар ) Шиншилка ( секретный товар ) Шиншилка ( секретный товар )
Дата: 21:00, 03 сент. 2021
Номер: 1466030
Автор: Pavel R
Источник: shinshilka.ua

Pro Plan Original Adult Cat – це не тільки поживний сухий корм, це ще і хрустке ласощі для дорослих котів і кішок. Достатньо один раз спробувати хрустке задоволення, як воно стане улюбленим. І все це завдяки смаковим якостям і аромату.

Сухий корм для дорослих кішок складається тільки з якісного м'яса з додаванням рису. Рис взагалі дуже корисний для домашніх вихованців, так як він відноситься до легко засвоюваним продуктів. Приголомшливий смак виходить завдяки інгредієнтам, що входять до складу корму. Але навіть не це головне перевага сухого корму для кішок Pro Plan.

У домашніх кішок самий уразливий орган – це орган травлення. Пов'язано це , в першу чергу, з малорухливим способом життя і з неміцної імунною системою, якщо порівнювати з вуличними котами. Для здоров'я і повноцінного життя, кішкам потрібно правильне і збалансоване харчування. Якщо це робити з домашніх продуктів, то вихованцеві мало що сподобається.

Pro Plan Original Adult Cat містить всі життєво важливі мінерали і вітаміни для домашніх вихованців. Все, що необхідно для дорослих кішок ,є у сухому кормі. Наприклад, жирні кислоти роблять шерсть пишніше, надають їй блиск. Вітамін А покращує стан шкіри, робить її пружною і еластичною. У кормі є спеціальні гранули, призначені для видалення нальоту з зубів. Для нормальної роботи органів травлення та сечостатевої системи, в збалансованому кормі є всі необхідні речовини.

Багато власників домашніх кішок різних порід відзначають, що перейшовши на цей сухий корм Pro Plan Original Adult Cat , поведінки кішки змінилося. Вона стала активнішою, грайливіше. Її менше турбують різні захворювання, оскільки імунна система посилюється.

Склад: курка (21%), сухий білок птиці, пшениця, рис, кукурудзяний глютен, пшеничний глютен, тваринний жир, кукурудза, яєчний порошок, висушений корінь цикорію, мінеральні речовини, риб'ячий жир, смако ароматична добавка кормова, дріжджі, консерванти, вітаміни, амінокислоти, антиоксиданти.

Рекомендації по годівлі:

Вага кішки Добова норма корму, г/день

2 - 4 кг 30 - 60 гр

4 - 6 кг 60 - 90 гр

6 - 8 кг 90 - 120 гр

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.