Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно!

НЕАКТУАЛЬНО
Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно! Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно! Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно! Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно! Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно! Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно! Доїльний апарат Уід ротор Акція додаткові запчастини безкоштовно!
Дата: 21:00, 20 окт. 2020
Объявления: Сельхоз животные
Номер: 470353
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua

Доїльний апарат є дуже надійним в роботі та не перегрівається і не ломається ( на відмінну від апаратів сухого типу) і дуже тихо працює за рахунок роботи на маслі. Даний апарат може видоювати одну корівку за 5-7 хв. Двигун із встроеним термозахистом. Не боїться скачків напруги. Апарат облаштований фільтром який забезпечує стабільну роботу апарату та захищає насос від бруду та пилу і продовжує безперебійну роботу до 8-10 років. Доставка ( загальна ціна доставки 250-270 грн) Ціна 6400 грн до 6 корів за годину 600 вт. стакани з цільної нержавійки, кришка бідона алюмінієва) 6700 грн до 8 корів за годину 750 вт.стакани з цільної нержавійки, кришка бідона алюмінієва) 5700 грн до 6 корів в комплектації пластик-полікарбонат 600 вт. з колесами +250 грн В комплекті: - інструкція та гарантійка - бідон на 20 л. - стакани цільна нержавійка з зажимами - шланги довжиною 2 м. - щітки-йоржики для чистки шлангів - масло + запасна кришка колектора в подарунок. Може працювати від генератора. Доставка Новою поштою, оплата при отриманні. Гарантія, також надаємо документи на відшкодування по державній програмі. Працюємо без вихідних з 8:00 до 22:00 телефонуйте будемо раді допомогти.

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.