Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго.

НЕАКТУАЛЬНО
Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго. Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго. Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго. Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго. Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго. Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго. Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго. Helix Aspersa Muller, равлик (улитка), для приготування ескарго.
Дата: 22:00, 20 дек. 2020
Объявления: Другие животные
Номер: 732955
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua

Знаходиться в холодильнику в стані анабіозу (сон). Холодильник знаходиться у м.Вінниця, відправка по Україні новою поштою у будь-який населений пункт. Ціну вказано за 1 кг. При придбанні від 10кг ціна 130грн за 1 кг. Від 20кг ціна 110грн. Продаж будь-якого необхідного об'єму та ваги. Пофасовано в сітки, вага сітки від 5 кг. М’ясо равлика має ніжний смак, високу харчову цінність і тонкий аромат, відрізняється від інших видів м’яса високим вмістом білка і низьким вмістом жирів, великою кількістю мінеральних солей, кальцію, заліза, а також амінокислот. Одна порція (десять-дванадцять равликів) містить менше 100 калорій. Відсутність жирів сприяє зниженню ваги і поліпшенню метаболізму. М'ясо равлика дієтичне, гіпоалергенне Ідеально підходить для спортсменів. Для спортсменів діють спеціальні пропозиції.

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.