Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою.

НЕАКТУАЛЬНО
Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою. Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою. Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою. Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою. Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою. Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою. Віддам в добрі руки цуценя дівчинку Пінні, виросте невеликою собачкою.
Дата: 22:00, 08 мар. 2021
Адрес: Киев / Киев
Объявления: Собаки
Номер: 1035388
Автор: Pavel R
Источник: ria.com

Усі питання обговорюються у телефонній розмові, а не у листуванні. Велике прохання телефонувати за номерами телефонів , , з 10 до 20 години. Цю дитину ми знайшли біля місцевого гіпермаркету, її привезли і залишили там, а вона, зовсім маленька, плакала від страху: незнайоме місце, немає рідних господарів поряд. Собаки зради не розуміють, їм незнайоме це почуття. Незважаючи на повну відсутність місць, ми її забрали. Назвали Пінні. Хороша дівчинка невеликого розміру, в притулку швидко ожила, вона розумничка, добре ходить на повідку, навіть знає деякі елементарні команди. Велика оптимістка! Об'єктивно, дуже хороше, розумне цуценя. Має палеве з чорною маскою забарвлення, розмір у дорослому віці повинен бути невеликим (у 4,5 місяці важить 5,6 кг, швидше всього, буде не більше 8 кг). Умовна дата народження - 21 вересня 2020 року. Вакцинована, чіпована, з ветеринарним паспортом. Після досягнення статевої зрілості гарантуємо безкоштовну стерилізацію. Шукаємо найвідповідальніших господарів! Всіх щенят та собак притулку можливо подивитись, натиснувши "все об'яви цього користувача".

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.