Український одіс. Цуценята від Чемпіонів та Топ-собак КСУ-FCI.

НЕАКТУАЛЬНО
Дата: 21:01, 22 окт. 2021
Объявления: Собаки
Номер: 1480432
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua


Для виставок та розведення або в якості домашніх улюбленців є вражаючі своєю красою, стильні, породні, сучасного типу та ідеального розміру собачки, за яких вам не буде соромно ані на жодному собачому шоу, ані на вулицях вашого міста. Малеча з нашого розплідника повністю відповідає сучасному стандарту за розміром, якістю шерсті, зубною системою та характером. Цуценята проходять актування в клубі, оглядаються кваліфікованими експертами та членами племінної комісії КСУ, мають чіпи, метрики цуценят КСУ-FCI, державні ветеринарні паспорти, щеплення за віком. З цуценят трьох виводків нинішнього сезону можна скласти перспективні лінійні племінні пари для подальшої породи з породою та стабілізації типу в бажаному розмірі без народження величезних або занадто мініатюрних собак, що не вписуються у вимоги стандарту.
Можлива продаж вже стерилізованих собак не для розведення з повним пакетом документів (метрика та державний ветеринарний паспорт) у віці старше 7 місяців за невисокою ціною. Можлива продаж або оренда дорослих титулованих племінних кобелів, перевірених за нащадками, а також є можливість взяти собаку з документами, виведену з розведення, за вартість кастрації або стерилізації.
Ведеться запис на майбутні виводки. Собаки, які приймають участь у розведенні, мають титули Юних Чемпіонів, Юних Гранд-Чемпіонів та Чемпіонів України, Кращих собак породи (ВВВ), переможці та призери БЕСТів виставок найвищих рівнів. Серед наших плідників - 2 топ собаки України, переможці щорічних рейтингів КСУ "Топ-собака року" Випускники нашого розплідника мають сталу психіку, зручну у догляді, не пухляву текстурну шерсть, любов до людей та високу здатність до навчання. Вони чудово охороняють, віддані родині, чудово почувають себе як в міських квартирах, так і у приватних будинках.
Наші собаки щасливо живуть в родинах Канади, Турції, Чехії, Німеччини, Країн Балтії та Польщі. Допомога у вирощуванні та вихованні, супровід розплідника для тих, хто зацікавлений у розвитку однієї з національних порід. Консультації генетика та кінолога для власників, підбір пар, титуловані кобелі для племінного використання. Продаж та оренда титулованих племінних кобелів, перевірених за нащадками.
НЕ МОНОПОРОДНИЙ КЛУБ, НЕЗАЛЕЖНЕ РОЗВЕДЕННЯ під егідою КСУ. Відповім на будь-які питання про породу. Привезу до власників власноруч за вартість квитків на дорогу. Є можливість трансферу собак у будь-яку країну світу. Додаткові фото та відео а також дані про вартість конкретних цуценят за запитом. СКЛАДІТЬ ВЛАСНЕ ВРАЖЕННЯ ТА ОБИРАЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ НАЙКРАЩИХ!

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.