Справжній йоркширський тер'єр. Хлопчик 6 місяців. Розплідник КСУ-FCI.

НЕАКТУАЛЬНО
Справжній йоркширський тер'єр. Хлопчик 6 місяців. Розплідник КСУ-FCI.
Дата: 21:00, 13 мая 2021
Объявления: Собаки
Номер: 1319356
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua


Ціновий сегмент "Люкс".

Міжнародно-правові акти ветеринарні та клубні КСУ-FCI, чіп, договір купівлі-продажу, доставка з рук в руки (наш співробітник), придане для цуценя, довічні консультації з усіх питань. Щеплений, оброблений від паразитів, соціалізована, привчений до лотка. Довідки, огляди, експертні оцінки, доставка і т.д. оплачується розплідником.

Сайт "Гламурні собачки" vipdogs.dp.ua - гарантії з роз'ясненнями та зразками оригінальних документів. Для підтвердження реальності фото посилання на відео крупним планом www.youtube.com/watch?v=p667TAdabrI і організуємо, за запитом, відео знайомство (Вайбер, Ваттсап, ФБ месенджер) в режимі реального часу.

Всі питання виключно в телефонному режимі (спасибі за розуміння) + 380 - Показать номер - Сергій Анатолійович Ковальчук Viber: + 380 - Показать номер - .

Цінові категорії, в нашому розпліднику, розроблені - що-б не вводити людей в оману і не влаштовувати базарні торги за діток з хвостиками.
1. Категорія - домашній улюбленець (чистокровний з відмінним здоров'ям, але є дрібні дефекти не допускають виставку і племінне використання). Цена 1000 € (Євро).
2. Категорія - домашній улюбленець з перспективою (відмінне здоров'я, без дефектів, підходить для виставок і племінного використання). Ціна 1500 € (Євро).
3. Категорія - домашній улюбленець з великою перспективою (відмінне здоров'я, без дефектів, підходить для виставок і племінного використання з великою перспективою вирости собакою шоу класу). Цена 2000 € (Євро).
"Люкс" - собаки шоу класу (підрощені з виставковими оцінками), ексклюзивні, з індивідуального підбору і параметрам, "із зіркою в лобі". Ціна від 2500 € (Євро).

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.
1 000 ₽
1 500 ₽
3 300 ₽
1 400 ₽