Продається розкішна дівчинка стаффа

НЕАКТУАЛЬНО
Продається розкішна дівчинка стаффа Продається розкішна дівчинка стаффа Продається розкішна дівчинка стаффа Продається розкішна дівчинка стаффа Продається розкішна дівчинка стаффа Продається розкішна дівчинка стаффа Продається розкішна дівчинка стаффа Продається розкішна дівчинка стаффа
Дата: 22:00, 19 янв. 2021
Объявления: Собаки
Номер: 851621
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua



Греммі. Неймовірна дівчинка яскравого чорно-білого кольору. Красива, яскрава, темпераментна з гарним характером. Дуже перспективна. Об'єктивно, найкраща дівчинка в пометі. Любить спілкування, активна, смілива та весела. Орієнтована на людину. Моя улюблениця, в неї неможливо не закохатись. Її всі помічають першою, коли бачать діток. Така, що завоює ваше сердце на першій хвилині спілкування. Дуже контактна. Без недоліків. Перспективна для шоу кар’єри, розпліднення, спорту. Загадала для неї люблячу та відповідальну родину, всі її сестрички вже знайшли свої родини, а вона чекає когось особливого)))

Батько Інтер чемпіон Contra Legem Drake (іморт Італія)
Мати Чемпіон України Denvers Elite Rose Black Dimond (імпорт Россія).
І Дрейк і Роза вже досвідчені та перевірені батьки, які стабільно дають розумних красивих та здорових діток.

Батьки яскраві представники своєї породи, красиві, розумні, кмітливі, активні і дуже добрі. З такими собаками комфортно у будь-якому середовищі. У дітей дуже сильний родовід, сильна, стабільна перевірина роками кров легендарних собак. Дід переможець Amstaff Major 2019 (найбільша та найпрестижніша виставка амстаффів у світі), прадід чемпіон Світу та Європи.

Дата народження діток 04.10.2020р.
Атаксія чисто (тести у обох батьків).
Розсплідник КСУ/FCI My Crazy Dream.

Дівчинка буде готова до переїзду після 20 грудня, до Нового Року. Познайомитись з нею ближче можно в інстаграммі dsky_dogs.
На момент переїзду вона буде мати повний пакет документів КСУ/FCI, ветеринарний паспорт, чіп та всі необхідні щеплення.

Якщо ви купуєте дитину у нашому розпліднику, вам гарантована поміч і підтримка протягом всього життя дитини.

Ми знаходимось у Кременчуці, доставка можлива у будь-яку точку світу/країни)

Всі питання задавайте за телефоном + 380 - Показать номер - , звоніть, пишіть (будь-який мессенджер) з радістю відповім на всі))

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.