Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа .

НЕАКТУАЛЬНО
Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа . Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа . Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа . Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа . Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа . Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа . Кишенькові хлопчики і дівчинка чіхуахуа .
Дата: 22:00, 05 дек. 2020
Объявления: Собаки
Номер: 664624
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua

Ми пропонуємо вам дуже рідкісних чіхуахуа.Чіхуахуа,які не виростуть по коліна,а й дорослими будуть самою маленькою собачкою в світі.Я маю на увазі супер міні і міні чіхуахуа з відмінним здоров*єм,а не хворобливих карликів,або відсталих в розвитку цуценят .Зверніть увагу,які шикарні породні голови у малюків,короткі носики.Вони не засушені тараньки,а товстенькі маленькі колобочки.Чіхуахуа повинні бути невисокими на лапках.Наші малюки саме такі:невисокі на лапках,гарний компактний корпус,хвостик серпиком,правильний прикус.Привчені ходити в туалет на лоток.Привиті і готові до переїзду.Вік-третій місяць.Більше інформації по телефону,або на моїй сторінці в фейсбуці-Панібратченко Оксана.Ми з іншого міста.малюка,який вам сподобався,доставимо особисто і передамо з рук в руки.Торг умісний з хлопчиками,але невеликий.

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.
0,1 ₽
500 ₽
1 300 ₽
1 500 ₽