Карамельний гіпоалергенний мальтіпу, мальтипу,пудель+мальтійська F1 ф1

НЕАКТУАЛЬНО
Карамельний гіпоалергенний мальтіпу, мальтипу,пудель+мальтійська F1 ф1
Дата: 21:00, 21 апр. 2021
Объявления: Собаки
Номер: 1218369
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua



Без очікування! Готовий до нового дому!

На фото виглядає так, ніби його ображають, але насправді він просто не любе обмеження в свободі і в русі, тому піймати малечу, щоб сфотографувати - нереально, а коли пробуєш - він ображається за зазіхання на його свободу.

Ніжний, активний та грайливий, любознатєльний та заводний. Мальтіпушка кольору персик(або ще називають карамель) має неймовірно густу слухняну шерсть, привитий та вільний від гельмінтів за календарем, привчений до туалету (пельонка). Приблизна вага в дорослому віці 3 кг.

Чіп ставимо під час покупки, щоб зареєструвати господаря, а не себе. Ветеринарний паспорт з штампами додається (в т.ч. додаткові особисті речі цуценя при купівлі).

Папа - той пудель кольору red brown, мама - міні мальтійська болонка, їх вага 2,5-3кг. Батьки прекрасні представники породи, мають міжнародні документи та чудову родословну (в тому числі гени супер міні). Тому хлопчик мальтіпу підійде не лише як домашній улюбленець, а й перспективний майбутній тато.

Мальтіпушка вже готовий до переїзду і нових друзів! Пишіть в Вайбер (під час дзвінка - автоматичний голос попередить, що мій номер змінив оператора - з Київстару на водафон, - не лякайтеся, просто Київстар розчарував, тому змінила оператора :)

Прохання перекупщиків з розрекламованих соц мереж - не турбувати! Дві статті з інтернету недостатньо, щоб вважати себе фахівцем в ветеринарії та кінології.

УВАГА остерігатеся псевдоорганізацій з юридично не діючими документами на мальтіпу (в нашій країні офіційної реєстрації породи ще немає, тому всі папери без імені всесвітніх організацій (ксу/фці) - фіктивні).

ВИБІР з декількох цуценят ціною від 1500 $ і вище - не перекупщики, а наші цуценята від кількох матусь і одного ж тата - мальтіпу кольору персик (карамел), кава з молоком і темного кольору абрикос, супер міні і міні, є кілька дівчаток і хлопчиків - ідеально, щоб обрати одного з кількох до душі! Можлива доставка.

Реальним покупцям - торг і професійна консультація.
Пишіть-звоніть

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.
1 000 ₽
1 200 ₽
1 300 ₽
1 600 ₽