Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен

НЕАКТУАЛЬНО
Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен Цуцики Джек Рассел Тер'єр брокен
Дата: 22:00, 25 февр. 2021
Объявления: Собаки
Номер: 990374
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua



Якщо вам потрібен люблячий песик на все життя, який буде стрибати вище вашого зросту від радості, коли ви повертаєтеся навіть після викидання сміття, а також гратися з вами і усіляко підіймати настрій, то це - ваша порода.

Що треба знати про Джек Расселів, крім того, що є на ютюбі та у блогах?

Характер

Порода 100% для активних і не ледачих людей, які люблять гуляти, бігати і навіть стрибати за потреби. Вони чудово переносять різну погоду, а тому якщо ви любите активний відпочинок, то вони теж будуть раді.

Наші три дівчинки мають три типи характеру: Лакі - спокійна, Джоукі - любить бігати за ногами, Фанні - підгавкує, коли чує дивні звуки на вулиці і дуже смішно грається. Всі три люблять грати як одна з одною, так і з іграшками. Цуцики вже доволі самостійні, привчені до пелюшок - на період зими. В три місяці можна виводити їх на вулицю (щеплення базові є).

З нашого досвіду - це дуже добрі та віддані собачки. Добре піддаються командам та тренуванням, в тому числі, спортивні розваги - бублики, мячики, перетягування мотузок тощо. Тож, якщо є бажання, можна в інтернеті подивитися, як їх вчити, якщо ні - є спеціальні кінологи у кожному місті, які цьому навчать.

Що вони люблять?

Якщо спитати, що вони люблять більше - їсти чи грати, то відповідь така: те, що ви їм запропонуєте, те і буде їм цікаво!)))

Здоров`я

Вони завжди мають хороший настрій і дуже рідко хворіють - бо у них відмінна генетика. 2 рази на рік, коли ліняють, треба до перукаря, щоб робити грумінг.

Їжа
Натуральний корм або сухий. Їдять також деякі фрукти та овочі.

Чому вам потрібен Джек Рассел?

Якщо ви давно мріяли про собаку, час настав. Питання (по догляду, по годуванню, вигулу, ціні ) за номером.

Питання і відповіді до власників

Джек Рассел Брокен - це тип джек-расселів, які більш кудлаті, ніж та собака, яка з фільму Маска з Джимом Керрі.

Ні, ми не розводимо і не плануємо, просто так вийшло і ми цьому раді))

Ми не маємо на меті продавати їх за ціною ринку, де інших продають з глобальними пакетом документів і виставками, адже батьки наших цуциків теж просто собаки-друзі.\

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.
650 ₽
700 ₽
1 000 ₽
1 200 ₽