Наші Шикарні батьки-це Ваші найкращі котята з документом.

НЕАКТУАЛЬНО
Наші Шикарні батьки-це Ваші найкращі котята з документом. Наші Шикарні батьки-це Ваші найкращі котята з документом. Наші Шикарні батьки-це Ваші найкращі котята з документом. Наші Шикарні батьки-це Ваші найкращі котята з документом. Наші Шикарні батьки-це Ваші найкращі котята з документом. Наші Шикарні батьки-це Ваші найкращі котята з документом.
Дата: 22:00, 20 янв. 2021
Объявления: Коты и кошки
Номер: 857027
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua

У нас живе шикарний кіт татусь з п"ятиколінним родоводом! Родовід є в наявності,а не на словах! Також у нас живе ніжна киця матуся наших котят.Батьків ми взяли саме на розплід,а не просто так для себе тому зараз маємо найкращі у Франківську котята! Мордочки абсолютно круглі як ОДУВАНЧИКИ! Ніякого довгого підборіддя у наших котят немає,адже вони у нас чистокровні!!! Плюшеві котятка хлопчик і дівчинка.Кожне з своїми харчовими уподобаннями і своїм характером.Пртвчені до рук не дряпучі! На лоток і кігтедерку навсені.Їдять натуральну їжу,без додавання корму!Оброблені від паразитів не на словах,а з підтвердженням на документі,тому придбавши кошеня у нас Ви та Ваші діти не наберетесь глистів! Не передаю! ПЕРЕКУПАМ не турбувати! ВІДДАМ тільки з рук в руки без ЗАВДАТКІВ і без ПЕРЕДОПЛАТ у Франківську з документом! Пам, ятайте кошеня з ОБОМА чистокровними батьками ніколи не може вартувати як дешева схожа на перший погляд напівкровка! Це як золото і позолота.Вибір за Вами!Мої фото,а особливо мої тексти копіюють,тому УВАЖНО дивіться яке насправді кошеня Вам пропонують і від яких батьків! Ми надаємо консультації після придбання котяти,нам вони ВАЖЛИВІ і після продажу!

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.