Коти Вінниця + подарунки від мене Вам на 1070 гривень !

НЕАКТУАЛЬНО
Коти Вінниця + подарунки від мене Вам на 1070 гривень ! Коти Вінниця + подарунки від мене Вам на 1070 гривень ! Коти Вінниця + подарунки від мене Вам на 1070 гривень ! Коти Вінниця + подарунки від мене Вам на 1070 гривень !
Дата: 08:10, 17 сент. 2020
Объявления: Коты и кошки
Номер: 447452
Автор: Pavel R
Источник: ria.com

Увага місто Вінниця! Дитина шукає нових батьків + отримаєте від мене гарні подарунки! Зараз хлопчина знаходиться на лікуванні після важкої долі, під моєю опікою. Лікувати буду приблизно днів двадцать, так як зараз він на антибіотиках, тому щоб не витрачати час. Шукаємо гарних, добрих, людей! 1)Вакцинація від усього повний пакет на один рік (720 грн Vip). 2)Чіпування 250 грн! 3)Брендовий паспорт від Ветеринарний центр «Vet House» безкоштовно! 4)Корм на 100 грн! Все це робиться при наявності та в присутності нових господарів в обов'язковому порядку та за мій рахунок! 5)Мати обов'язково свій паспорт! З метою щоб впевнитись що нові батьки зможуть опікуватися цією дитиною їм потрібно буде в обов'язковому порядку, коли я буду віддавати їм тварину! Купити для тварини лоточок куди його в новій квартирі будуть привчати ходити в туалет, кіт дуже розумний!Ходить на дешевий наповнювач з тирси, та мисочки для їжі в клініці моїх знайомих вони не дорогі! А також показати свій паспорт а саме цікавить прописка я сфотографую де Ви проживаєте, запишу Ваш номер телефону, віддам Вам цю дитину та сфотографую Вас разом з нею, через рік або пів року, коли я тварину прилаштовую я на власний вибір 1 раз приходжу або телефоную і Ви скидуєте фото вже дорослої тварини і більше я Вас ніколи в житті не турбую! Це зменшує мої ризики що дитина потрапить до поганих людей! По такому принципу прилаштовую вже третій рік, нові господарі, ставляться до цього з розумінням!Дякую Вам та дуже Вас прошу розкидати малого по группам! Оголошення буде видалено як тільки дитина знайде родину !Телефонуйте терміново Дякую!!!

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.