Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік)

НЕАКТУАЛЬНО
Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік) Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік) Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік) Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік) Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік) Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік) Светодиодный светильник для аквариума на 30см. (Кубік)
Дата: 21:00, 17 окт. 2020
Объявления: Аквариумистика
Номер: 455396
Автор: Pavel R
Источник: olx.ua

Розмір ліхтаря 330х80х6 мм, висота стійок 30 мм, стійки розсувні на акваріум від 30 до 40 см. Світлодіоди захищені від вологи плівкою 0,3 мм. Корпус: алюміній 6 мм. У комплекті: стійки 2шт., блок живлення 1А. Можлива незначна різниця у конструкції ліхтаря та зображення на фото. Кому мало яскравості ліхтаря можливо підєднати папралельно через розгалуджувач ще один подібний ліхтар, але при тому б/ж використовується потужніше в залежності від ліхтарів. Ліхтар дешевше кітайських аналогів. Є можливість робити ремонт та модернізацію: встановлювати дімер, систему повільного включення та виключення світла, міняти б/ж, використовуючи розгалуджувачі обєднувати в системи з іншими ліхтарями при одному б/ж . Все це не потребує спеціаліста та з мінімальними затратами грошей. Відправка новою поштою або самовивіз.

Поделиться объявлением
Сообщить о нарушении
Полезная информация
  • Чтобы избежать мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте покупку, используя проверенную платёжную систему, в которой предусмотрена "защита покупателя", например, PayPal;
  • Старайтесь избегать платежей через анонимные платежные системы;
  • Если Вы продавец, то не требуйте предоплату без необходимости: в наше время это может снизить спрос на Ваше предложение. Лучше созвонитесь с покупателем и назначьте встречу. Личный контакт - это не только надёжно, но иногда и полезно;
  • Бесплатная доска объявлений Великобритании mur.tv не занимается денежными переводами, мы не принимаем платежи на сайте и т.п. Мы просто предоставляем очень удобную и популярную платформу для встречи Покупателей и Продавцов.